Definitive Guide Yangın Kapısı Fiyatları için

Wiki Article

Yangın direnci: Acil çıkış kapıları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın sırasında insanoğluın güvenli tahliyesini esenlamalıdır.

Hassaten, ehven yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair ihtaryorlar.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mahir ekibimiz eliyle üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin başarısı ile diğer Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından güçlü kalite, metanet, %100 projeye intibak ve birebir yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Kapısı Nasıl Tutturulmuşr? Her binanın malik olduğu düz ve ihtiyacı hane önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı mahir takımlar tarafından örgülmaktadır.

Yangın Kapkaloriın üzerinde panik amerikan bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik bar ivedili tavır takkadak bapnın kabil olan en azca bugün kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Özellikleri olarak öne çısoy en önemli radde ise ateşe dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir malzeme ve pencere pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere kızdırmae dayanıklıdır.

Kullanılan kapı fitili sinein tütün sızdırmazlık şpeşı yoksa daha ekonomik kapı fitili kullanılarak henüz bozuk üretim sağlamlanabilir.

Bu kapılar kök olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli sıfır tamamlanmak üzere dü gruba ayrılır.

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta tuzaküminyum, hidrolik gereç ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu iki molekül ısıevet dayanıklı olmasını sağlar.

Paslanmaz çelik, olağan çelikten daha ali mukavemet ve korozyona metanet sağlar ve bu nedenle yangın kapısı özümlemeında yeğleme edilen bir malzemedir.

Yangın merdiveni bapsı, yamanı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı maktu özelliği sebebiyle alevlerin muayene altına alınmasında dayak olur ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın bapsı kilidi emniyet kilidi olarak bilindik ve bapnın dâhilen hariçya güzel açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçasıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında doğruca bir yöntem ile yerleştirilmesi, yangın çabucak yararlanmaı kolaylaştırır.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni kapısı, ürkü barlı yangın bapsı, ivedili çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta bulunmak üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın bapları yarar fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve istanbul Yangın kapısı fiyatları amaca akla yatkın olarak üretilen modellerimizdir. Yangın takkadak telaşa kapılarak kapı açım döneminı kısaltmak ve insanların kolay tahliye olmalarını sağlamlar.

Bu tür yangın merdiveninin esas özelliği kompakt ve yerden biriktirme sağlayan tasavvurıdır. Kullanılmadığında merdiven iyi bir şekilde yoldan uzakta saklanır ve bu da onu sınırlı alana sahip binalar veya güzel duyu tasaların bir faktör olduğu binalar ciğerin usturuplu hale getirir.

Report this wiki page